www.atudakozo.hu  
     

Szolgáltatásaink

Szeretné, ha a termékeiről, szolgáltatásairól szóló információk az eddigieknél jóval hatékonyabban jutnának el a lehető legszélesebb potenciális ügyfélkörhöz? Nem akar lemaradni az internet lehetőségei által nyújtott kényelmes, flexibilis és költséghatékony lehetőségekről? Nem engedheti meg magának a médiumok többsége által kínált magas reklámköltségeket, de szeretné cégét, termékeit vagy szolgáltatásait megfelelő vizuális köntösbe öltöztetve minél szélesebb célközönséggel megismertetni? Ha mindhárom kérdésre igen a válasza, akkor a szolgáltatásainkat Önnek fejlesztettük.


www.atudakozo.hu Az @tudakozó azok számára nyújt lehetőséget, akik felismerik, hogy a hagyományos ügyfél-keresési módszerek mellett a világháló ma már egyre szélesebb nyilvánosságot és új ügyfélkapcsolati lehetőségeket nyújt, valamint azok számára, akik elégedetlenek az interneten elérhető, de az ügyfélkörüket nem elég hatékonyan bővítő tartalmakkal. Nem elegendő ugyanis megalkotni egy honlapot, ha a weboldal látogatottsága alacsony. A terméket, szolgáltatást keresők nagy része „elakad” a keresők első-második oldalán megjelenő találatoknál, ezért az egyik legfontosabb szempont a keresőoptimalizálás. Erre az @tudakozó a jól bevált, professzionális módszerek segítségével nyújt lehetőséget, biztosítva, hogy a regisztrált felhasználó eredményesen juttassa el a célközönségnek szánt üzenetét.

Az @tudakozó célja, hogy a kis- és középvállalkozások számára optimális lehetőséget nyújtson az interneten való megjelenéshez, hogy a befektetett összeg ne ablakon kidobott pénz legyen. A keresőrendszer, együttműködve a cég által kifejlesztett Üzleti Ajánlatküldő Rendszer®-rel valamint egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is kínálva, ahhoz nyújt segítséget, hogy az éves regisztrációs és extra költségek arányában az Ön cégének üzleti igényeit optimálisan elégítse ki. A passzív keresőszavas megjelenés mellett lehetőséget nyújtanak a partnerek aktív felkutatására is. A cél, hogy ajánlata pontosabban eljuttatható legyen a kiválasztott célcsoporthoz. A rendszer előnye, hogy mindig jelzi Önnek, mennyi potenciális ügyfélhez, partnerhez juthat el ajánlatával, így szükség esetén tovább bővítheti a célcsoportot. Az ajánlatkérés minden felhasználó számára elérhető funkció, annak érdekében, hogy a partnerek minél több vásárlóhoz, megrendelőhöz jussanak el, de a kért üzleti ajánlatokat csak a regisztrált partnerek kapják meg. Önnek csupán egyszer kell megírnia ajánlatát, amely így a tevékenységi körnek megfelelő partnerekhez egy gombnyomással eljut, időt, pénzt és energiát megspórolva.

www.atudakozo.hu

Ha vizuális, animált megjelenítésre is igényt tart, akkor a többféle banner közül választhat, melyek között szerepel a hagyományos grafikus banner, valamint a VideoBanner illetve bemutatkozó videofilm, melyet Magyarországon elsőként vezettünk be. A videobanner egy 20-30 másodperces, 160×135 pixeles rövidfilm, amely gyors vágásokkal és hatásos www.atudakozo.hu vizuális elemekkel kelti fel a cége iránt érdeklődők figyelmét, míg a bővebb bemutatkozást nyújtó, 1-4 perces, 320×240 pixeles videofilm tovább árnyalja a cég imázsáról nyújtott képet. Ebben a terjedelemben szó lehet a cég által eddig elért eredményekről, bemutatkozhat a cégvezető és az alkalmazottak is, részletesen bemutathatja a cég az általa kínált termékeket és szolgáltatásokat, de akár az elégedett ügyfeleket is szerepeltetheti a videó-anyagban. A videofilm vagy banner az elérési kóddal nem csak az @tudakozó honlapján jeleníthető meg, hanem a saját weblapon is, a szerződésben meghatározott érvényességi ideig. A vizuális anyagok számára biztosított a megfelelő sávszélesség, a lejátszás közbeni folyamatos letöltés által pedig az oldal gyors megjelenítése. A videofilmet nem csak a saját, de partnerei oldalán is elhelyezheti, mindezt egy tv-hirdetés költségeinek a töredékéért.

Szolgáltatásaink külön-külön is igénybe vehetők, azonban az aktuális piaci igényekhez igazodva, kedvezményes csomagban is megrendelhetők.

 

Akció
Még nem partnerünk:
Amennyiben még nem partnerünk, de jelentkezését elküldi a regisztracio@atudakozo.hu címre, úgy bármely megrendelt szolgáltatás mellé, az Ön által választott tevékenységi körben – amely nem fő-, vagy alkategória – egy helyezést kap ajándékba!

Már regisztrált partnerünk:
Amennyiben Ön már regisztrált partnerünk, és további ügyfeleknek is ajánlja szolgáltatásainkat, úgy a következő szolgáltatásokat adjuk ajándékba:
1 ügyfél  - 1-3. helyezés egyéb kategóriában
2 ügyfél  - 6-10. helyezés alkategóriában
3 ügyfél  - 6-10. helyezés főkategóriában
4 ügyfél  - banner alkategóriában
5 ügyfél  - banner főkategóriában

Kérjük, hogy az ajánlásról – benne cégnév, döntéshozó, valamint az elérhetőségekről – küldjön egy e-mailt a személyes üzletkötőjének, vagy az ajanlas@atudakozo.hu címre!

Garancia
Számunkra az egyik legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége, mert hisszük, hogy hosszú távon csak úgy lehetünk sikeresek, ha ügyfeleinknek minőségi szolgáltatást nyújtunk. Ezért is fordítunk kiemelt figyelmet a szolgáltatásaink folyamatosan fejlesztésére, valamint munkatársaink képzésére. Az @tudakozónál nem fordulhat elő az, hogy az ügyfél egy adott időszakot kétszer fizet. Ha Ön mégis találkozik ilyennel, akkor ezt kérjük azonnal jelezni és egy teljes évi megjelenést ingyen adunk! Hisszük, hogy szolgáltatásaink hatékonyan és eredményesen használhatók, ezért pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!*

*A garancia feltételei:
A partnerünk az Üzleti Ajánlatküldő Rendszerünket rendszeresen használja, az ajánlatban szereplő termék, vagy szolgáltatás a piaci igényeknek megfelelő minőségű és árú. A megjelenés egy éve alatt egyetlen jelentkező sem érdeklődött a szolgáltatás, vagy termék iránt.

Ugrás az oldal tetejére

     

Üzleti Ajánlatküldő Rendszer  
www.atudakozo.hu Az Üzleti Ajánlatküldő Rendszer a regisztrációhoz kapcsolódó szolgáltatás, amely a regisztrált partnereink számára ingyenes. A rendszer célja, hogy megkönnyítse a beszállítók keresését, üzleti partnerek egymásra találását, valamint ügyfeleinket új megrendelésekhez juttassa.
Milyen előnyöket élvezhet az Üzleti Ajánlatküldő Rendszerrel?
A passzív keresőszavas megjelenés mellett lehetősége nyílik az ügyfelek, partnerek aktív keresésére, felkutatására. Az új fejlesztéseknek köszönhetően az ajánlatok pontosabban eljuttathatók a kívánt célcsoporthoz. A célcsoport meghatározása már nem csupán tevékenységi kör szerint lehetséges, hanem a területi elhelyezkedés is megadható. Természetesen továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy országos szinten kerüljön kiküldésre az ajánlat. Megadható az ajánlat érvényessége is, elkerülve ezzel, hogy egy-egy elfelejtett ajánlat a rendszerben maradjon. Az ajánlat, hirdetés, ajánlatkérés elküldése után a rendszer jelzi, hogy mennyi potenciális ügyfélhez, partnerhez fog eljutni, így szükség esetén további célcsoportokhoz is eljuttathatja ajánlatát. Újdonság, hogy lehet „általános” célú üzleti ajánlatot is a rendszerbe rögzíteni, ami – a szintén új fejlesztés részeként megvalósított – az Aktuális ajánlatok oldalunkon jelenik meg.
A legnagyobb keresők (Google, Yahoo) nem csupán a találati oldalainkon keresnek, hanem az aktuális ajánlatok között is, így növelve az esélyt arra, hogy az ajánlatot a megfelelő felhasználó, vagy leendő partner is elolvassa. Már egyetlen megkötött üzlettel is többszörösen megtérülhet a rendszer használatának díja, így ettől kezdve a rendszer már csak Önnek dolgozik!
Csak a regisztrált partnerek számára elérhető funkciók:
 • Ajánlatküldés
 • Ajánlat, hirdetés, ajánlatkérés megjelenítése az Aktuális ajánlatok oldalon
 • Saját ajánlatok szerkesztése, nyilvántartása
 • A felhasználók által beküldött, tevékenységi körbe illő ajánlatkéréseket e-mail-ben kapják meg
Mindenki számára elérhető funkció
Ajánlatkérés
www.atudakozo.hu Az ajánlatok kérése továbbra is minden felhasználó számára elérhető funkció. A kért ajánlatokat viszont csak a regisztrált partnereink kapják meg. A minden felhasználó számára elérhető funkció célja, hogy a regisztrált partnereink új megrendelőkhöz, vásárlókhoz, partnerekhez jussanak.
Amennyiben Ön beszállítót keres, akkor elegendő csupán egyszer megírnia az ajánlatát, mert egyetlen gombnyomással az összes – tevékenységi körnek megfelelő – partnerünkhöz eljut, így időt, energiát és pénzt takarít meg.
Fontos! A beérkezett ajánlatokat, hirdetéseket, ajánlatkéréseket ellenőrzés után jelenítjük meg, vagy kézbesítjük a kívánt helyekre. Az ellenőrzéssel időt és energiát takarítunk meg ügyfeleinknek, mert nem kell több száz felesleges levelet átnézniük.

Amennyiben meg kívánja rendelni szolgáltatásunkat, vagy további információra van szüksége, kérjük küldje el elérhetőségét a info@atudakozo.hu e-mail címre és visszahívjuk!

Ugrás az oldal tetejére

     

2007 január 1-től érvényes csomagjaink!

Google Reklámkampány

Google alap-kampány
A Google alap-kampány szolgáltatással hirdetését, cégbemutatóját, weboldal-hivatkozását megjelenítjük a Google találati oldalain, valamint a Google hirdetési hálózat tagjainak oldalán. A szolgáltatás 30.000 Forintos hirdetési keretet tartalmaz. Önnek csak a valós látogatók után kell fizetnie! Ahhoz, hogy a hirdetése a megfelelő célcsoportot érje el, Önnek 5 keresőszót kell megadnia, valamint meghatározhatja azt is, hogy a kampány mennyire legyen intenzív! Google hirdetésről további részleteket itt tudhat meg!
A kampány sikerességéről havonta e-mail-ben tájékoztatjuk Önt, valamint folyamatosan figyeljük az Ön hirdetési keretét, így ha az leürült, azonnal jelezzük Önnek! A szolgáltatási csomag tartalmazza továbbá az Üzleti Ajánlatküldő Rendszer egy éves korlátlan használatát, az adatbázisunkban való megjelenést- amennyiben rendelkezik bemutatkozó reklámfilmmel – a reklámfilm konverzióját, feltöltését és futtatását, a kódkiadást, amellyel a reklámfilmjét szabadon beszúrhatja a saját oldalára is.
A csomag díjával és a megrendelés feltételeivel kapcsolatban kérjük, jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon a 880-4102-es számon, vagy e-mail-ben az info@atudakozo.hu címen, vagy regisztráljon itt és felhívjuk Önt!


Google advanced-kapmány
A Google advanced-kampány szolgáltatással hirdetését, cégbemutatóját, weboldal-hivatkozását megjelenítjük a Google találati oldalain, valamint a Google hirdetési hálózat tagjainak oldalán. A szolgáltatás 60.000 Forintos hirdetési keretet tartalmaz. Önnek csak a valós látogatók után kell fizetnie! Ahhoz, hogy a hirdetése a megfelelő célcsoportot érje el, Önnek 15 keresőszót kell megadnia, valamint meghatározhatja azt is, hogy a kampány mennyire legyen intenzív, milyen területre korlátozódjon, és hol ne jelenjen meg! Google hirdetésről további részleteket itt tudhat meg!
A kampány sikerességéről havonta e-mail-ben tájékoztatjuk Önt, valamint folyamatosan figyeljük az Ön hirdetési keretét, így ha az leürült, azonnal jelezzük Önnek! A szolgáltatási csomag tartalmazza továbbá az Üzleti Ajánlatküldő Rendszer egy éves korlátlan használatát, az adatbázisunkban való megjelenést- amennyiben rendelkezik bemutatkozó reklámfilmmel – a reklámfilm konverzióját, feltöltését és futtatását, a kódkiadást, amellyel a reklámfilmjét szabadon beszúrhatja a saját oldalára is.
A csomag díjával és a megrendelés feltételeivel kapcsolatban kérjük, jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon a 880-4102-es számon, vagy e-mail-ben az info@atudakozo.hu címen, vagy regisztráljon itt és felhívjuk Önt!


Google egyedi kampány

Lehetőség van a Google reklám-kampány további finomítására, pontosabb fókuszálására is. Amennyiben ezen szolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérjük hívja a +36 (1) 880-4102-es telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az info@atudakozo.hu címre.

www.atudakozo.hu Bázis csomag – megjelenés az @tudakozó rendszerében
A csomag a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
 • Üzleti Ajánlatküldő Rendszer egy éves korlátlan használatát,
 • A www.atudakozo.hu adatbázisban való megjelenést,
 • az Ön által kiválasztott alkategóriában való 6-10-ik helyezést,
 • az Ön által kiválasztott alkategóriás találati oldalon normál méretű (120x60 pixel) banner egy éves megjelenítését,
 • céglogo megjelenítésének lehetőségét a találati oldalon,
 • 3 db, Ön által megadott kép megjelenítését a találati oldalon

A csomag díjával és a megrendelés feltételeivel kapcsolatban kérjük, jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon a 880-4102-es számon, vagy e-mail-ben az info@atudakozo.hu címen, vagy regisztráljon itt és felhívjuk Önt!


Multi csomag – megjelenés az @tudakozó, az információcentrum és a keresek-kínálok rendszerében
A csomag a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
 • A www.atudakozo.hu , a www.informaciocentrum.hu és a www.keresek-kinalok.hu adatbázisban való megjelenést,
 • 6-10-ik helyezést az Ön által kiválasztott alkategóriában a www.atudakozo.hu, a www.keresek-kinalok.hu és a www.informaciocentrum.hu oldalakon
 • az Ön által kiválasztott alkategória www.atudakozo.hu , a www.keresek-kinalok.hu és a www.informaciocentrum.hu találati oldalain normál méretű (120x60 pixel) banner egy éves megjelenítését
 • Az @tudakozó Üzleti Ajánlatküldő Rendszerének egy éves korlátlan használatát,
 • céglogo megjelenítésének lehetőségét mindhárom rendszerben,
 • 3 db, Ön által megadott kép megjelenítését mindhárom rendszerben.

A csomag díjával és a megrendelés feltételeivel kapcsolatban kérjük, jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon a 880-4102-es számon, vagy e-mail-ben az info@atudakozo.hu címen, vagy regisztráljon itt és felhívjuk Önt!

Amennyiben meg kívánja rendelni szolgáltatásunkat, vagy további információra van szüksége, kérjük küldje el elérhetőségét a info@atudakozo.hu e-mail címre és visszahívjuk!

Ugrás az oldal tetejére