Karrier Referencia Szolgáltatás Kapcsolat  Üzleti Ajánlatküldő Rendszer
  Keressen az @tudakozó adatbázisában
Kereshet szolgáltatásra, cégek között, hely szerint.
Például: árnyékolástechnika Budapest
Részletes keresés
 
 
   
Kérjen,vagy adjon
 
 
Ajánlatok
 
 
   
 
   
     
     
   
           
hatter
 
 
  Összes találat:  4 db
Válasszon a találati listából
Oldalak:
 1
Vissza a Főoldalra
 
1. Ág-Ild Bt. Díjözön-Sportérem és Ajándéktárgy Szaküzlet  (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
4400 Nyíregyháza, Szent István út 5.
Tel.: (42) 401-180; (20) 914-0806  
Fax: (42) 401-180
Tevékenységek:
Márkák:
Cégbemutató: A sportesemények, rendezvények, vagy bármely elismerés fénye fokozható, egy személyes, az adott időpontra szóló ajándéktárgy átadásával, amelyet a kellő pillanatban magasba emelhetnek a győztes kezek, amellyel büszkén lehet dicsekedni az évek során. Ezek a tárgyak egy teljesítményt szimbolizálnak, örök mementóul egy pillanat öröméért. Így cégünk olyan díjakat kínál vásárlóinak, amelyek méltán illenek az alkalmakhoz, mert szépségük, kidolgozásuk, és egyediségük kimagasló szintű. 2007. július 1-től különleges, új, import serlegekkel, díjakkal bővítettük kínálatunkat. Itt szeretnénk figyelmükbe ajánlani friss katalógusunkat, amely számos kupát, trófeát, érmet, plakettet és egyéb kiegészítő terméket tartalmaz. A katalógusunkban szereplő termékek nagyobb része folyamatosan kapható raktárról, az egyéb megrendelések határideje maximum 2 hét. A még nagyobb egyediség érdekében, vállalunk gravírozást bármilyen alapanyagba, nagyon rövid, akár 1 órás határidővel is!
Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:30-ig.
E-mail: info@dijozon.hu      Web: www.dijozon.hu   
 
2. Dr. Szabó K. Zsuzsanna  (Budapest)
1106 Budapest, Magyarfalu u. 4.
Tel.: (70) 931-9091  
Fax: (1) 264-4940
Tevékenységek:
Márkák:
E-mail: drszabozsuzsi@gmail.com      Web: www.valoperesugyvedem.hu   
 
3. Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - Gazdaság Háza  (Fejér megye)
8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Tel.: (22) 510-310, (22) 510-339  
Fax: (22) 510-312
Tevékenységek:
Márkák:
Minősítés: ISO 9001:2000, EFQM, Felnőttképzési Akkreditciós Intézmény nyilvántartási szám: 07-0045-06
Cégbemutató: Az FMKIK 1994-ben alapított köztestület, a kamara alapvető feladata a szakképzés, a gazdaság-, a terület- és a kereskedelemfejlesztés, a lobbizás terén való közreműködés. Az FMKIK, mint szolgáltató kamara naprakész információkkal segíti tagjait és a hozzá forduló vállalkozásokat, de megtalálható szolgáltatásai között a tőkéhez, fejlesztéshez szükséges eszköz, valamint az alkalmasságot növelő, tudást megújító képzések sora is. A szakképzés terén számos törvény által biztosított feladatot lát el, felügyeli és ellenőrzi, akkreditálja a gyakorlati képzésben résztvevő gazdálkodó szervezeteket, munkájukat képzési tanácsadással támogatja. Mesterképzést és mestervizsgáztatást végez. A kereskedelemfejlesztés érdekében a kamara számos cégbemutatón, hazai és nemzetközi kiállításon való részvételi lehetőséget biztosít. 2008. január 1-től régiós európai uniós információs központot működtet az Enterprise Europe Network hálózati tag irodáján keresztül. Minősítés: Felnőttképzési Akkreditciós Intézmény nyilvántartási száma: 07-0045-06, a felnőttképzési akkreditációs lajstromszáma: AL-1300
E-mail: fmkik@fmkik.hu      Web: www.fmkik.hu   
 
4. Időskorúak Árpádházi Szent Erzsébet Szociális Otthona  (Budapest)
1021 Budapest, Szerb Antal utca 13-17.
Tel.: (1) 200-1441  
Tevékenységek:
Márkák:
Cégbemutató: Az otthon honlapja: www.szterzsebetotthon.hu
Az otthon elérhetősége: Barabás Etelka tel: 06 1 275 1395

Az otthon Budán, a II. kerületben, festői környezetben, hegyoldalban található. Célunk az intézményben lakó idős embereknek olyan élethosszig tartó otthont biztosítani, ahol – korábbi életkörülményeiket, életminőségüket megtartva – a szükséges segítséget, ápolást megkapják, és nyugalomban, biztonságban tölthetik mindennapjaikat.
Egyházi otthon saját kápolnával. napi szentmisével, rózsafüzérrel és az egyházi évnek megfelelő szertartásokkal. (Katolikus, de más felekezethez tartozókat is szívesen látunk) Teljes körű ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos intézmény.
Az ország egész területéről fogadjuk azokat a 80 év feletti időseket, akik szociális és egészségi állapotuk miatt folyamatos gondozást igényelnek, de tartós kórházi kezelésre nem szorulnak. (Bekerülés lehetősége a jogszabályokban foglaltak szerint.)

104 férőhely, elhelyezés: kétágyas szobákban.
Belépési díj nincs, az intézményi térítési díj jelenleg: 96.000 Ft/hó
Várakozási idő: 1 hónap - fél év között változhat
Az egészségügyi ellátásról 1 diplomás ápoló, 23 szakképzett, 1 gyakorlott ápoló-gondozó gondoskodik. Az otthon orvosa hetente kétszer, a pszichiáter-neurológus hetente egy alkalommal rendel. Főállású gyógytornász napi rendszerességgel csoportosan és egyénileg is foglalkozik az idősekkel.
Pszichiátriai és szenvedélybeteget nem áll módunkban fogadni.
Elérhetőség: 129-es busszal a Széll Kálmán térről. / Széher úti megállóig/
E-mail: bartamaria1@freemail.hu      Web: www.szterzsebetotthon.hu   

Oldalak:
 1