Karrier Referencia Szolgáltatás Kapcsolat  Üzleti Ajánlatküldő Rendszer
  Keressen az @tudakozó adatbázisában
Kereshet szolgáltatásra, cégek között, hely szerint.
Például: árnyékolástechnika Budapest
Részletes keresés
 
 
   
Kérjen,vagy adjon
 
 
Ajánlatok
 
 
   
 
   
     
     
   
           
hatter
 
 
  Összes találat:  5 db
Válasszon a találati listából
Oldalak:
 1
Vissza a Főoldalra
 
1. Bénikert  (Pest megye)
2120 Dunakeszi, Nándori utca 4.
Tel.: (30) 420-81-26  
Tevékenységek:
Márkák:
Cégbemutató: Balogh Benjaminnak hívnak, kerttervezéssel, építéssel, fenntartással 2004-től kisvállalkozás keretében foglalkozom. A munka szerves részét képezi a támfalak, kerítések, burkolatok egyedi grillezők és sütők, tavak "pihenő sarkok" stb. kialakítása is. Megrendelőink túlnyomó része észak-pest megyei, de az ország különböző pontjain is dolgoztunk. Munkánk során szem előtt tartjuk, hogy az épülő kert kialakítása minél barátságosabb, pihentetőbb legyen fenntartása pedig egyszerűbbé és könnyebbé váljon. A kertek kialakításakor arra törekszünk, hogy a természetből elvett területen minél hamarabb visszaálljon a természetes körforgás egy mesterségesen, de természetbarát módon kialakított kertben.
E-mail: benikert@freemail.hu      Web: www.benikert.hu   
 
2. Gyorstakarítás Kft.  (Baranya megye)
7626 Pécs, Csillag köz. 19/B.
Tel.: (20) 372-7921  
Tevékenységek:
Márkák:
Cégbemutató: Társaságunk felelős vezetői, képviselői több éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal, felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek.
Dolgozóink felvételénél rendkívüli figyelmet fordítunk az üzemorvosi vizsgálatra az erkölcsi bizonyítvány meglétére. Munkatársaink a munkavégzés ideje alatt céges munkaruhát viselnek, rendszeres szakmai, gyakorlati továbbképzésen vesznek részt.
Rendkívüli figyelmet fordítunk a megbízóinkkal való rendszeres kapcsolattartásra, amely magába foglalja a felelősséget és a bizalmat. Legnagyobb értékeink a megbízhatóság, az elhivatottság és a precizitás, melyet munkatársainktól is elvárunk.
Tevékenységünk minden esetben környezetkímélő, értékmegóvó, melynek biztosítéka cégünk szerződése és szakmai takarítói felelőségbiztosítása.. Munkánkat professzionális gépekkel és tisztítószerekkel végezzük. Cégünk Technológiánk folyamatos fejlesztése iránt elkötelezettek vagyunk. Rendelkezünk a megfelelő műszaki felszereltséggel.
Elhivatottságunk, hogy ügyfeleinket folyamatosan (tartósan) kiszolgáljuk. Ezt úgy próbáljuk elérni, hogy a szlogenünkhöz mindig hűek maradunk.
Takarításunkra nem csupán minoségbiztosítási rendszerünk, képzett személyi állományunk és színvonalas eszközeink jelentenek garanciát, hanem tudásunkban bízva cégünk minden esetben külön garanciát biztosít az elvégzett munkánkra.
Amit kínálunk partnereinknek:
Precíz és alapos takarítás
Több éves tapasztalat
Tehetséges és megbízható munkaerő
Leinformálhatóság
Takarítóeszközöket és szereket takarító cégünk biztosítja.

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS!
E-mail: gyorstakaritas@gmail.com         
 
3. Harth Miklós  (Vas megye)
9700 Szombathely, Éhen Gyula tér 4.
Tel.: (20) 422-4928  
Fax: (94) 323-397
Tevékenységek:
Márkák:
Cégbemutató: Magánházak, társasházak, irodaépületek takarítása, fűnyírása, szőnyegtisztítás, üvegtisztítás.
Precíz, pontos, gyors munka.
Hívható éjjel-nappal.
E-mail: harth.miklos@gmail.com         
 
4. Honda Motor.Pedo Kft.  (Pest megye)
2040 Budaörs, Kamaraerdei út 3.
Tel.: (23) 444-971  
Fax: (23) 444-972
Tevékenységek:
Márkák:
Cégbemutató: A MOTOR.PEDO Kft. 1992-ben alakult, mint a Honda kisgépek és motorkerékpárok magyarországi disztribútora. 1995-től kezdve ez a tevékenység a kisgépek, a csónak és ipari motorok képviseletére módosult. Az elmúlt 16 év alatt a vállalat működését a folyamatos növekedés jellemezte. Ez idő alatt 3-szor nyerte el a Honda legjobb európai disztribútora címet. Az eladási eredmények fejlődése mellett fontos szerep jut az eladás utáni szolgáltatások minőségének a javításának is. Méltán kapcsolódik össze a minőséget, tartósságot képviselő Honda név a MOTOR.DEPO Kft. minőségi szolgáltatási tevékenységével. A cég célja, hogy az elkövetkező években ez a minőség javulhasson és szolgálja az emberek kertészeti, mezőgazdasági, ipari, építőipari és hobby irányú munkáinak a támogatását egy profi, takarékos és környezetbarát termékskála képviseletével.
E-mail: info@hondakisgepek.hu      Web: www.hondakisgepek.hu  www.hondakertigepek.hu 
 
5. Zimmer Hungária Kereskedelmi Kft.  (Pest megye)
2011 Budakalász, Vasútsor 80.
Tel.: (26) 540-108  
Fax: (26) 342-826
Tevékenységek:
Márkák:
Cégbemutató: Cégünk fő tevékenysége kerti gépek nagykereskedelme. Az olasz GGP csoport termékeinek kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el. A gépek garanciális és garancián túli javítását országos szervízhjálózattal biztosítjuk.
E-mail: jozsa@zimmer.hu      Web: www.zimmer.hu   

Oldalak:
 1